Alkalmi smink

Bálokra, különleges alkalmakra, születésnapokra, partikra stb, fontos a nagyon tartós, egész programot kibíró smink, ami lehet nagyon különleges, extrém, de akár szolid, finom is.

A lényeg, hogy szakember készítse, hiszen egy alkalom miatt felesleges és drága is lenne beszerezni ehhez a profi anyagokat, a szaktudásról nem is beszélve.

Ma még sokan gondolják úgy, hogy sminkelni mindenki tud, csak ide tesz valamit, meg oda, valahogy még sem olyan, mint a reklámban vagy az újságokban. Ahogy a hajukat is fodrásznál csináltatják, a sminkűket is szakemberre, sminkesre kell bízni.

Én valóra váltom álmukat, elkészítem a sminket!
A gyönyörű ruhákhoz, a szép hajhoz jár egy profi smink is!

Megbeszéljük az elképzelést, én is elmondom a javaslataimat, megnézem a ruhát, a stílust és ehhez elkészítem a tervet.
Extrémebb sminkekhez testcsillámot is készíthetek, vagy swarovski köveket rakhatok hátra, dekoltázsra.

Végtelen variációk lehetségesek.

Menyasszonyi smink

Természetesen egy Nő életében ez nagyon fontos esemény, ilyenkor hónapokig választ ruhát, szerzi be a kellékeket, szervez, rendez.

A smink lehet a tökéletes megjelenés koronája!

Sminkjét csak olyan szakemberrel készítesse el, aki vállalja a próbasminkelést, illetve mindent megbeszél Önnel!

Természetesen Nálam a próbasmink alap és mindenkinek jár, ekkor tudjuk megbeszélni az elképzeléseket, színvilágot, a stílust, a hajat, a ruhát, egyéb díszítéseket (art glittert, hennát, kristályokat stb.).

Fontos, hogy a sminknek nagyon tartósnak kell lennie, bírnia kell a nappali fényeket, a fotózást, a sok puszit, a pityergést, mesterséges fényben is gyönyörűen kell mutatnia, és még hajnalban is szépasszonytól kell búcsúzni a vendégeknek.

Reggeltől másnap hajnalig bírnia kell.

Nem lehetetlen, a minőségre kell a hangsúlyt tenni és a szakértelemre.

Osztályoknak szalagtűzőre, ballagásra, tablófotózásra smink

Kedves szülők! Tudom, hogy nagyon sok költséggel jár egy végzős gyermek, szinte egész évben történik valami, ami pénzbe kerül.

Sajnos legtöbbször a sminken spórolnak, hiszen még fiatalok és szépek a „gyerekek”. Ez így is van, de sajnos a fotózás megkíván bizonyos mattítást, leheletnyi sminkelést. A tablófotózásnál, ha jó képeket akarnak látni, még a fiúkat is mattitani kell.

Szalagtűzőn és a ballagáson pedig elengedhetetlen, hogy szépek legyenek, hiszen a felvételeket és a fotókat egy életen át fogják nézegetni.

Vállalom a helyszíni sminkelést, így kényelmesebb a diákoknak, szülőknek is.

Színitanodák, színpadi produkciók maszkjainak megtervezése, kivitelezése

Színtanodák, különféle színpadi produkciók sminkjeit, maszkjait megtervezem és kivitelezem a helyszínen.

Próbasminkelést követően az előadáson elkészítem, illetve végig követem a sminkjeimet.

Portfóliók, korhű sminkek készítése

Korhű sminkModelleknek fontos a portfoliókészítés, ehhez kell egy nagyon jó fotós és egy profi sminkes is.

Korokat, témákat fel lehet dolgozni, így egyedibbé válhat a fotósorozata. Elképzeléseket megbeszélve javaslatot teszek a szerintem legjobb smink stílusáról, illetve meg is tervezem, aztán próbasmink alkalmával kipróbáljuk.

Természetesen a fotózás helyszínén készítem el a megbeszélt sminket vagy sminkeket és végigkövetem a fotózást, ha kell, tudjak javítani, igazítani rajta.

Hennafestés

HennafestésA hennafestés nagy tradíciókra tekint vissza, rengeteg irodalom szól róla, kialakulásáról, használatáról, mintáiról.

A közel-keleti, afrikai és indiai kultúrákban a gyönyörű, vöröses árnyalatú hennafestéket évezredek óta használják a kezek és lábak díszítésére. Menyasszonyok, uralkodók, hétköznapi emberek testét egyaránt ékesítik még ma is ezzel az egészségre nem ártalmas, néhány hétig tartós és szépségesen kifinomult díszítőmódszerrel, amely iránt napjainkban az egész világon élénk az érdeklődés.

Szeretek vele dolgozni, nagyon szép mintákat lehet vele készíteni, de hosszú időt vesz igénybe optimális száradása, és addig nagyon kell rá vigyázni.

Art Glitter (Csillámtetoválás)

CsillámtetoválásCsillámtetoválásnak is hívják, bár ez nem fedi a valóságot, hiszen nem marad rajtunk örökre, csak 5-20 napig tartós. Speciális ragasztóanyaggal viszem fel a csillámot, ami víz- és izzadságálló. Vannak, akik sablonnal dolgoznak; én rajzolni szeretek, szerintem egyedibb és szebb.

Tartós csillámfestés a legpontosabb meghatározása. Újdonságnak számít a henna és a tetoválás mellett, de nagy lehetőségek rejlenek benne.

Legkeresettebb nyáron, amikor van hova tenni, és jól látszik.

Ezen kívül én nagyon szeretem alkalmazni báli sminkekhez, ahol a hát vagy a dekoltázs szabadon van, illetve menyasszonyi sminkek mellé is, gyönyörű fehér testfestéssel kombinálva.

Csak a fantázia szab határt.

Lehet kombinálni - mint már említettem - testfestékkel, aminek ugyanolyan a tartóssága, és még kövekkel is.

 

Gyermek arcfestés

ArcfestésÓvodáknak, iskoláknak gyermeknapi és egyéb rendezvényeire, helyszíni kiszállással vállalok arcfestést.

A szülinapi zsúrokat színesebbé teszi. Nagyon jó mulatság mindenki számára.

Természetesen bőrbarát, vízzel lemosható, profi anyagokkal dolgozom.

Több évben festettem arcot farsangra is, hiszen a szülők legtöbbször örülnek, hogy a jelmezt valahogy elkészítik. Az osztály összefogott; elhívtak engem és mindenkinek megfestettem az álmát. Hihetetlenül boldogok voltak a gyerekek, és a persze a szülők is.

 Munka közben
line